Café Damascus

on suomalais-syyrialaisesta kohtaamisesta, ystävyydestä ja yhteistyöstä syntynyt projekti, joka alkoi illallisesta ja kehittyi pop-up ravintolaksi, catering-palveluksi ja ruoka-alan yritykseksi.

Damascus-Helsinki on Wisam ja Yasmin Abudin, Haanan Snihin, Aija Kuparisen ja Janne Salovaaran perustama hanke. Cafe Damascus valmistaa syyrialaisia herkkuja autenttisista raaka-aineista, perinteistellä ja joskus kokeilevalla reseptiikalla.

Avasimme ensimmäisen pop-up-ravintolan Helsingin Vaasankadulla, Made in Kallion tilloissa maaliskuussa 2016. Seuraavaksi pidimme majaa Kampin keskuksesa toukokuussa 2016 sekä Tuomaan markkinoilla joulun alla. Cafe Damascus avasi vihdoin kahvilansa ovet, Savilankatu 1:ssä, marraskuussa 2017.

Tuotamme tilauksesta catering-palveluja pieniin ja suuriin hetkiin: juhliin, kokouksiin, työpaikoille, kotiin tai vaikka piknikille. Katso lisää catering-palveluistamme Cafe Damascus -välisivulta. Purkitamme omalla respetillämme Hummusta ja BabaGhanousia myyjäisiin ja tapahtumiin.

Damascus-Helsinki mediassa